produk

Angkat Latihan Kabugaran Gym Barbell Bar Arch Safe Squat Bar

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
ZTSB
Jumlah modél:
SDG-01
Jenis:
Barbell
Jenis kelamin:
Unisex
is_customised:
enya
Formulir:
Rod Squat khusus
Bahan:
Baja campuran, Baja Baja
Beurat:
24KG, 24KG
Nami:
Palang barell
Warna:
Pérak sareng hideung
Permukaan finsh:
Chrome atanapi Hard Chromed
Panjangna:
2240mm
Logo:
Customizable (Laser LOGO)
Aplikasi:
Gym Angkat beurat (cocog pikeun 51 diaméter barbel)
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
5000 Potongan / potongan per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Dipak dina kasus kai
Palabuhan
Palabuan Tianjin
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 20000 > 20000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun
Parameter Produk

Sebaran beurat unik pikeun batang jongkok. Latihan sareng Satety Squat Bar dipikaterang pajak pikeun ranté anterior anjeun;

sebaran beurat murag antara jongkok hareup sareng jongkok tongkat luhur-bar pikeun ngarobih latihan kaluaran kakuatan anjeun. Ieu

bar mangrupikeun pilihan anu langkung aman pikeun kamajuan jongkok anu kuat atanapi angkat maksimum. Bar ieu dipikaterang ningkatkeun maksimal anjeun

beurat damel upami dibandingkeun sareng jongkok tonggong tradisional.

Bahan
 Baja
Warna
 Silvery / Hideung
Beungeut
 Chromed
Ukuranna
 2240mm
Diaméter batang
 28mm
Diaméterna leungeun baju
 50mm
Beurat
 24kg
MOQ
 20 pcs
OEM
 Aya
Logo
 Disaluyukeun
Ngepak
 Poli Kantong + karton + Kasus Kayu
Pangiriman
 30 Poé
Pamayaran
 L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram 

 

Produk Patali

Émbaran parusahaan

Pameran urang

Sértipikat kami

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami