produk

Ngangkat Berat Piring Karét Babak Logo Anu Disesuaikan Sareng Label Pelat Barbell Colourful

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Topan
Jumlah modél:
WP-01
Jenis:
Lempeng beurat
Bahan:
Besi Cor, Steel Casting
Beurat:
5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg, 5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg / 10LB / 15LB / 25LB / 35LB / 45LB / 55LB
is_customised:
enya
Jenis kelamin:
Unisex
Formulir:
Lempeng
Warna:
Warna Adat
Logo:
Disayogikeun Logo Khusus
Aplikasi:
Gym Latihan Ngabuburit Ngangkat Angkat
Pakét:
Case Kantong-Kertas Polybag-Kertas
OEM:
Narima OEM
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
3000 Kilogram / Kilogram per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Case Kantong-Kertas Polybag-Kertas
Palabuhan
Palabuan Tianjin
Waktos prosés :
Jumlah (Kilogram) 1 - 3000 > 3000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun

 

 

 

 

Parameter Produk
Ngaran Produk  Kompetisi Palang Logo Custom Fitness Barbell Set Rubber Bumper Weight Lifting Plates 
Jenis  Lempeng beurat
Bahan  Casting Baja
Beurat  5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg / 10LB / 15LB / 25LB / 35LB / 45LB / 55LB
Warna Warna Adat
Pamakéan  Olahraga Ngangkat Beurat
 Logo Disayogikeun Logo Khusus
 OEM  Narima OEM

 

Produk Patali

Émbaran parusahaan

Pameran urang

Sértipikat kami

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami