produk

Ngangkat beurat alat latihan gim online pasokan pabrik langsung 2.2m bar barbel lempeng

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
TPDS
Jenis:
Barbell
Bahan:
Tuang Beusi
Beurat:
6.5 / 8.5 / 11.8 / 15.5KG
is_customised:
enya
Jenis kelamin:
Unisex
Diameter:
30mm
Formulir:
Lempeng
Nami:
Palang barbel olimpic
Panjangna:
1.2 / 1.5 / 1.8 / 2.2M
Permukaan finsh:
Chrome atanapi chromed heuras
Logo:
Disaluyukeun
Aplikasi:
Latihan Ngawaskeun Beurat
OEM:
Narima OEM
Pakét:
Case Kantong-Kertas Polybag-Kertas
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
30000 Potongan / potongan per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Case Kantong-Kertas Polybag-Kertas
Palabuhan
Palabuan Tianjin
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 3000 > 3000
Est. Waktos (dinten) 25 Pikeun disawalakeun

 

Barbell bar ngagaduhan desain anu lemes pikeun ngahontal kasaimbangan sareng tujuan anu tahan lami. Unggal batang barbel digosok sateuacan diolah sahingga tiasa dipoles dina permukaan naon waé oksida hideung, séng atanapi paduan krom ka ngajantenkeun geulis.
Parameter Produk

 

Jenis   Palang barbel olimpic
Bahan   Q235
Permukaan Rengse   Chrome 
Panjangna   1.2 / 1.5 / 1.8 / 2.2M
Kapasitas beurat   60/80/120 / 150KG
Warna   Pérak
Pamakéan   Ngangkat beurat
OEM   Narima OEM
Panjangna bentukna Beurat bersih Panjang gagangna Diaméterna cecekelan Panjang Leungeun Baju Diaméterna leungeun baju Beurat Max
1.2m Ngagulung 6,5kg 84cm 25mm 17cm 50mm 60KG
1.2m Lempeng 6,5kg 84cm 25mm 17cm 50mm 60KG
1,5m Lempeng 8,5kg 92cm 25mm 26cm 50mm 80KG
1,8m Lempeng 11,8kg 116cm 28mm 29cm 50mm 120KG
2.2m Lempeng 15,5kg 135cm 30mm 39cm 50mm 150KG

Pasokan pabrik langsung

Teu aya perusahaan dagang anu mayar artos tambahan

Stock gudang:

Paking:

Cocog pelat beurat barbel:

Produk Patali

Émbaran parusahaan

Pameran urang

Sértipikat kami

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami