produk

Pelat karét dibungkus pelat beurat 5kg pikeun gim sareng kabugaran nganggo peralatan kabugaran pelat beurat bel

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Topan
Jumlah modél:
FL-01
Jenis kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal, Gym Latihan Ngabuburit Latihan Angkat Angkat
Beurat:
2.5kg / 5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg
Warna:
Warna Adat
Logo:
Disayogikeun Logo Khusus
Bahan:
Casting Baja
Pakét:
Case Kantong-Kertas Polybag-Kertas
OEM:
Narima OEM
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
3000 Kilogram / Kilogram per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Case Kantong-Kertas Polybag-Kertas
Palabuhan
Palabuan Tianjin

Conto Gambar:
package-img
Waktos prosés :
Jumlah (Kilogram) 1 - 3000 > 3000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun

Parameter Produk

 

Nami Pelat beurat Barbell
Bahan Matak Beusi + Karét
Logo Logo ngarobih
Beurat 2.5kg, 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg
Warna Hideung
Pamakéan Ngangkat beurat Barbell
Ngepak Polybag + ctn + Case kai
OEM Narima OEM

 

Émbaran parusahaan

Pameran urang

Produk Patali

Sértipikat kami

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami