Warta Industri

Warta Industri

  • 5 jinis latihan beurat pikeun ngabandingkeun latihan beurat bébas nyaéta raja latihan beurat

    Latihan beurat tiasa dibagi kana lima jinis: latihan diri, latihan band perlawanan, latihan mékanis, latihan tali sareng latihan beurat gratis. Lima jinis olahraga ieu ngagaduhan kaunggulan sareng karugian masing-masing dina hal kasalametan sareng kakuatan otot, sareng latihan beurat gratis nganggo barbel ...
    Maca deui
  • Bédana squat dumbbell sareng squat barbell

    Kalayan kamajuan masarakat, konsép éstétika jalma teras-terasan robih. Lila-lila, standar éstétika ipis sakumaha kaéndahan parantos banjir. Laun, jalma henteu deui ngudag kaleungitan beurat kaleuleuwihan, tapi langkung merhatoskeun kasihatan. masalah. Ayeuna, kabugaran beco ...
    Maca deui
  • What is the role of dumbbells

    Naon peran dumbbells

    1. Naon pangaruh ngalaksanakeun dumbbells pikeun ningkatkeun pidangan fungsi Dumbbell squats anu sakali dianggap pilihan kahiji pikeun kabugaran lalaki. Nalika latihan squats dumbbell, aranjeunna tiasa ngamajukeun sékrési hormon jalu sareng épéktip pisan pikeun ningkatkeun fungsi seksual lalaki. 2. W ...
    Maca deui