wartos

1. Naon pangaruh ngalaksanakeun dumbbells pikeun ningkatkeun fungsi séks
Squats Dumbbell sakali dianggap pilihan kahiji pikeun kabugaran lalaki. Nalika latihan squats dumbbell, aranjeunna tiasa ngamajukeun sékrési hormon jalu sareng épéktip pisan pikeun ningkatkeun fungsi seksual lalaki.

2. Naon pangaruh ngalaksanakeun dumbbells pikeun ngirangan beurat?
Upami tujuan ngalaksanakeun dumbbells nyaéta pikeun ngirangan gajih, disarankeun ngalakukeun 15-25 repetisi atanapi langkung per kelompok. Selang unggal kelompok dikawasa dina 1-2 menit. Nalika milih dumbbells, pilih anu langkung énggal, supados ulah ngalatih teuing otot sareng janten maju teuing.

3. Naon kalungguhan dumbbells ngawangun otot
Taat jangka panjang pikeun latihan dumbbell tiasa ngarobih garis otot sareng ningkatkeun daya tahan otot. Latihan rutin sareng dumbbells beurat tiasa ngajantenkeun otot kuat, nguatkeun serat otot, sareng ningkatkeun kakuatan otot. Tiasa ngalaksanakeun otot beungkeut luhur, beuteung sareng otot beuteung. Salaku conto, nalika ngalakukeun sit-up, nyekel dumbbells ku kadua leungeun dina tonggong beuheung tiasa ningkatkeun beban latihan otot beuteung; ngayakeun dumbbells pikeun lenturan gurat atanapi latihan péngkolan tiasa ngalaksanakeun otot serong internal sareng éksternal; nyekel dumbbells lempeng otot taktak sareng dada tiasa laksanakeun ku angkat panangan payun sareng gurat. Tiasa latihan otot dahan handap. Sapertos nyepeng dumbbells kanggo jongkok dina hiji suku, jongko dina dua suku teras luncat.

4. Naon peran latihan dumbbell pikeun méréskeun kaayaan henteu saimbang
Jalma normal kedah ngagaduhan "tangan dominan", anu langkung atra dina latihan beurat. Sababaraha urang bakal henteu saimbangna dina kakuatan kénca sareng otot katuhu (atanapi ukuran otot) kusabab panggunaan jangka panjang latihan tangan anu dominan. Kumaha cara ngungkulanana? Dumbbells mangrupikeun alat koréksi anu kapaké pisan.

Kusabab beurat dumbbell nyaéta opsional. Anjeun tiasa nguatkeun dina sisi lemah; atanapi ngalatih kalayan beurat anu sisi leueur tiasa ditanggung, dugi ka dua leungeun ampir disaluyukeun. Nanging, koréksi panangan anu henteu dominan diwatesan. Barina ogé, jalma masih gaduh kaunggulan ku panangan dominan, sareng aranjeunna panginten henteu tiasa ngahontal kasampurnaan anu sami.

Naon latihan dumbbells di bumi
1. Nangtung nangtung, nyekel dumbbell dina unggal panangan, korma nyanghareup ka silih. Tetep panangan anjeun rada lentong, sareng angkat dumbbells ka gigir janten sakedik jangkung taktak. Eureun bari, teras lalaunan turunkeun sareng balikeun deui.

2. Angkat bencana Romania: nangtung nangtung, dorong ka handap sapasang dumbbells ku palem ka handap teras ngagantung di hareup awak anjeun. Ku ngangkat cangkéng, ngantep beurat awak murag deui kana keuneung, ngabengkokkeun tuur sakedik, sareng geser dumbbells sapanjang pingping ka tengah-tengah tibia. Balikkeun ka posisi awal, teras balikan deui.

3. Manuk Dumbbell: Ngagolér dina bangku datar sareng suku anjeun dina taneuh. Nyorong sapasang dumbbells luhur dada anjeun, palem nyanghareup silih. Jaga panangan anjeun rada dibéngkokeun, sareng lalaunan turunkeun dumbbells sapanjang busur dugi ka panangan luhur anjeun sami sareng taneuh. Eureun sakedap, teras mulangkeun dumbbell kana posisi awal sapanjang busur anu sami, sareng balikan deui.

4. Léngkah nangtung: Tahan sapasang dumbbells teras gantungkeun di gigir anjeun. Ngadeg di sisi nyanghareupan jongko datar, léngkah dina suku pasagi, sareng tempatkeun suku katuhu anjeun dina tai rata. Dorong ka handap ku leg katuhu anjeun sareng drive awak anjeun kana bangku dugi kaki anjeun rata dina permukaan bangku. Teras lengkah handapeun suku kénca pikeun ngahanca awak kana posisi anu dimimitian. Teras lengkah kana suku kénca, balikan deui, sareng dobel deui silih ganti.

5. Ngojaykeun dua dobel: Tahan sapasang dumbbells nganggo dampal handap. Tetep tuur anjeun rada dibéngkokeun, tonggong anjeun lempeng, sareng pingping anjeun ngagulung turun 90 derajat. Tarik dumbbell dugi kana beuteung sareng toél otot beuteung sareng dampal sampeu nepi. Balikan lalaunan sareng balikan deui.

Catetan kabugaran Dumbbell
1. Beurat dumbbell anu dipilih teuing hampang pikeun ngahontal pangaruh narik permintaan domestik, sareng henteu tiasa ngarusak kasaimbangan dinamis awak; beurat dumbbell beurat teuing, kasaimbangan dinamis awak parah pisan, sesah dipulihkeun deui, sareng sering sanés pangaruh anu ideal. . Upami tujuan latihan pikeun kéngingkeun otot, anjeun tiasa milih dumbbells kalayan beban 65% -85%. Upami tujuan latihanna pikeun ngirangan gajih: anjeun tiasa milih dumbbell anu langkung enteng, sapertos sakitar 3 dugi ka 5 kg.

2. Entong kaleubeut beurat. Dumbbells kaleuwihan beurat gampang nyaring otot anjeun, anu moal ngahontal pangaruh latihan. Sacara umum, budak awéwé latihan dumbbells pikeun ngirangan beurat sareng ngawangun awakna. Awéwé milih dumbbells, tong milih dumbbells beurat pisan sapertos budak lalaki. Katresna kedah hampang sareng sedeng, sareng beurat dumbbells kedah dikontrol sakitar 1 kg.

3. Angkat lalaunan sareng nurunkeun lalaunan bakal ngarangsang otot langkung jero. Khususna, nalika nempatkeun dumbbells, anjeun kedah ngendalikeun kagancangan anjeun sareng ngalaksanakeun latihan konsési pikeun ngarangsang otot anjeun. Seueur jalma henteu malire latihan konsési. Komo upami dumbbell diangkat janten lengkep tugasna, éta gancang diturunkeun, nyéépkeun kasempetan anu hadé pikeun ningkatkeun otot. Hiji tindakan umumna butuh 1 dugi ka 2 detik.


Pos waktos: Feb-01-2021