wartos

Kalayan kamajuan masarakat, konsép éstétika jalma teras-terasan robih. Lila-lila, standar éstétika ipis sakumaha kaéndahan parantos banjir. Laun, jalma henteu deui ngudag kaleungitan beurat kaleuleuwihan, tapi langkung merhatoskeun kaséhatan. masalah. Ayeuna, kabugaran beuki kasohor. Jalma-jalma tiasa ngagunakeun kabugaran pikeun ngahontal tujuan nguatkeun awak sareng ngawangun bentuk awak anu sampurna. Dina prosés kabugaran, jongkok mangrupikeun gerakan anu klasik pisan. Janten, naon bedana squat dumbbell sareng squat barbell?

Parabot latihan anu béda
Sanaos sadayana ngalakukeun squats, alat anu dianggo sanés, pangaruhna bakal béda pisan. Squats Dumbbell sareng squats barbell nganggo peralatan latihan anu lengkep. Bédana antara dumbbells sareng barbells masih ageung pisan, sareng struktur anu dua ogé béda-béda pisan. Utamana dina hal beurat, beurat dumbbells relatif leutik. Di gim umum, dumbbell anu paling beurat ngan ukur sakitar 60 kg. Tingkat beurat barbel ageung pisan, kalebet 250 kg, 600 kg, sareng 1000 kg.

Beban latihan anu béda
Squats Dumbbell mangrupikeun latihan beurat kalayan bantosan dumbbells, anu tiasa ngajantenkeun squats langkung épéktip. Dibandingkeun sareng squats barbel, squats dumbbell langkung hampang. Hususna pikeun pelatih anu parantos tiasa ngalakukeun squats, upami anjeun hoyong langkung jauh, anjeun tiasa mimitian ku squats dumbbell. Sanaos anjeun teu tiasa nahan beurat dumbbells, anjeun teu kedah hariwang ngeunaan masalah kaamanan, kantun ngantepkeun. Jongkok barbel bahaya sareng meryogikeun bantosan peralatan khusus atanapi pangasuh.

Béda jalma lumaku
Jongkok barbel langkung beurat tibatan jerona dumbbell, sareng pangaruh alami langkung jelas. Upami palatih ngan ukur hoyong ngajantenkeun garis nyalira langkung endah sareng lemes, sareng henteu ngudag rasa otot, maka squats dumbbell tiasa nyumponan paménta. Upami palatih hoyong ngahontal pangaruh latihan otot anu tangtu, perlu ngagunakeun barbel pikeun ngalakukeun squats. Ku alatan éta, squats dumbbell jeung squats barbel cocog pikeun jalma anu béda. Anu mana anu kedah dipilih gumantung kana kabutuhan anjeun nyalira.


Pos waktos: Feb-01-2021