produk

Kualitas tinggi 1500lbs Weightlifting Gym Barbell sareng 8 bantalan Jarum

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
ZTSB
Jenis:
Barbell
Bahan:
Tuang Beusi, Baja Alloy / Spring baja
is_customised:
enya
Jenis kelamin:
Unisex
Diameter:
25mm
Panjangna:
2.2m, 2200MM
Formulir:
Lempeng
Nami:
Palang barell
Warna:
Pérak (Chrome Plating) / Hideung
Permukaan finsh:
Chrome atanapi chromed heuras
Fitur:
4/6/8/10 Jarum Roller Bantalan + Dua Kuningan Bushes
Beurat:
20KG
Kapatitas beurat:
750LB / 1000LB / 1500LB / 2000LB
Logo:
Customizable (Laser LOGO)
Aplikasi:
Gym Angkat beurat (cocog pikeun 51 diaméter barbel)
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
5000 Potongan / potongan per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Dipak dina kasus kai
Palabuhan
Palabuan Tianjin

Conto Gambar:
package-img
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 20000 > 20000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun
Parameter Produk
Nami Kualitas tinggi 1500lbs Weightlifting Gym Barbell sareng 8 bantalan Jarum
Materails Baja waja / Spring baja
Warna Pérak (Chrome Plating) / Hideung
Bérés permukaan Chrome atanapi chromed heuras
Fitur 4/6/8/10 Jarum Roller Bantalan + Dua Kuningan Bushes
Panjangna 2200MM
Beurat 20KG
Kapasitas beurat 750LB / 1000LB / 1500LB / 2000LB
Logo Customizable (Laser LOGO)
Aplikasi Gym Angkat beurat (cocog pikeun 51 diaméter barbel)
Umur Sawawa
Ngepak Pakét Karton Kantong PP
OEM Disaluyukeun
Produk Patali

Émbaran parusahaan

Pameran urang

Sértipikat kami

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami