produk

Peralatan gim online dumbbell warna-warni baja logam dumbbell disetél kalayan kotak

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
ZTSB
Jumlah modél:
CD-01
Jenis kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal
Nami:
Dumbbell Set
Logo:
Disayogikeun Logo Khusus
Pamakéan:
Kabugaran Awak
Pakét:
Poliét-Kertas Kardus-Usuk Kayu
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
1000 Set / Sét per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Poliét-Kertas Kardus-Usuk Kayu
Palabuhan
Palabuan Tianjin

Conto Gambar:
package-img
Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 5000 > 5000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun

Parameter Produk
Ngaran Produk  Dumbbell adjustable Set Weight Lifting Custom Customized Customized Dumbbells
Jenis  Dumbbell Set

Logo

 Disayogikeun Logo Khusus
Bahan  Tuang Beusi
Beurat  15/20/30/50 Kg
Warna  Sakumaha gambarna
Pamakéan  Kabugaran Awak
Pakét  Poliét-Kertas Kardus-Usuk Kayu

 

 

Produk Patali

Émbaran parusahaan

Pameran urang

 

Sértipikat kami

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami