produk

Kompetisi Palang Logo Custom Fitness Barbell Set Rubber Bumper Weight Lifting Plates

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Topan
Jenis kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal, Gym Latihan Ngabuburit Latihan Angkat Angkat
Beurat:
5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg / 10LB / 15LB / 25LB / 35LB / 45LB / 55LB
Warna:
Warna Adat
Logo:
Disayogikeun Logo Khusus
Bahan:
Casting Baja
Pakét:
Case Kantong-Kertas Polybag-Kertas
OEM:
Narima OEM
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
3000 Kilogram / Kilogram per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Case Kantong-Kertas Polybag-Kertas
Palabuhan
Palabuan Tianjin
Waktos prosés :
Jumlah (Kilogram) 1 - 3000 > 3000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun
Parameter Produk
Ngaran Produk   Kompetisi Palang Logo Custom Fitness Barbell Set Rubber Bumper Weight Lifting Plates 
Jenis  Lempeng beurat
Bahan  Casting Baja
Beurat  5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg / 10LB / 15LB / 25LB / 35LB / 45LB / 55LB
Warna  Warna Adat
Pamakéan  Olahraga Ngangkat Beurat
Logo  Disayogikeun Logo Khusus
OEM  Narima OEM

 

Produk Patali

Émbaran parusahaan

Pameran urang

Sértipikat kami

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami