produk

Cina Grosir Kelas Top Logo Khusus Pertandingan Berat Warna Baja Kettlebell

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Topan
Jenis kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal
Nami:
KettbleBell
Bahan:
Baja
Warna:
Biru, Koneng, Biru Cahaya, Pink, Héjo, Oranyeu, Beureum
Logo:
Disayogikeun Logo Khusus
Beurat:
2/4/6/8 / 10KG
Pamakéan:
Latihan Ngangkat Kakuatan beurat
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
3000 Kilogram / Kilogram per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Polybag + ctn + bisi kai
Palabuhan
Palabuan Tianjin
Waktos prosés :
Jumlah (Kilogram) 1 - 3000 > 3000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun
Parameter Produk
Ngaran Produk  KettleBell
Bahan  Baja
Ukuran  Kandel ketebalan: 33mm Finish cecekelan: chromed teuas

 Bahan: waja padet sareng warna Dicét

 Jangkungna: 28 cm

 Diaméter dasar: 14 cm

 Jarak antara gagang: 12 cm

Beurat  2/4/6/8 / 10KG
Warna  Biru, Koneng, Biru Cahaya, Pink, Héjo, Oranyeu, Beureum
Pamakéan  Olahraga Angkat beurat
 Logo  Logo palanggan sayogi
 Ngepak  Polybag + ctn + bisi kai

 

Produk Patali

Pameran urang

Sértipikat kami

Émbaran parusahaan

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami