produk

Kompetisi Baja Latihan Profesional Cina Kettlebell

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Toptons
Jumlah modél:
HL-02
Jenis kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal
Nami:
Kettlebell
Warna:
Warna-warni
Beurat:
Ngabagéakeun beurat Adat
Pakét:
Case Kantong-Kertas Polybag-Kertas
Logo:
Logo ngarobih
Pamakéan:
Kakuatan Lfiting beurat
Bahan:
Vinil + Besi tuang
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
1000 Set / Sét per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Poliét-Kertas Kardus-Usuk Kayu
Palabuhan
Palabuan Tianjin
Waktos prosés :
Jumlah (Kilogram) 1 - 5000 > 5000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun

Parameter Produk

 

Jenis  Ketel Bell
Bahan  Vinil + matak Beusi
Beurat  Beurat Adat
Warna  Warna Adat
Pamakéan  Latihan Ngangkat Beurat
OEM  Narima OEM
Pék  Case Kantong-Kertas Polybag-Kertas

 

Produk Patali

Émbaran parusahaan

Pameran urang

Sértipikat kami

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami