produk

Cina Barbell Supplier Gym Fitness Alloy Steel Chrome Weightlifting Barbell Bar 2200mm

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
ZTSB
Jenis:
Barbell
Jenis kelamin:
Unisex
Bahan:
Tuang Beusi, Baja Alloy / Spring baja
is_customised:
enya
Diameter:
25mm
Panjangna:
2.2m, 2200MM
Formulir:
Lempeng
Nami:
Palang barell
Warna:
Pérak (Chrome Plating) / Hideung
Permukaan finsh:
Chrome atanapi chromed heuras
Fitur:
4/6/8/10 Jarum Roller Bantalan + Dua Kuningan Bushes
Beurat:
20KG
Kapatitas beurat:
750LB / 1000LB / 1500LB / 2000LB
Logo:
Customizable (Laser LOGO)
Aplikasi:
Gym Angkat beurat (cocog pikeun 51 diaméter barbel)
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
5000 Potongan / potongan per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Dipak dina kasus kai
Palabuhan
Palabuan Tianjin

Conto Gambar:
package-img
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 20000 > 20000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun
 Nami Palang barell
 Warna Pérak sareng hideung
Pameran urang

 

Sértipikat kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami