produk

Ngalaksanakeun Alat Kabugaran Disetel Dumbbell Set Lurus Nanganan Plating Dumbbell

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
TPDS
Jumlah modél:
Masehi-15
Jenis kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal
Jenis:
Set Dumbbell adjustable
Bahan:
Tuang Beusi
Logo:
Disayogikeun Logo Khusus
Paking:
Polybag + ctn + Case kai
OEM:
Narima OEM
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
10000 Set / Sét per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Polybag + ctn + Case kai
Palabuhan
Palabuan Tianjin
Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 25 Pikeun disawalakeun
Parameter Produk

 

Ngaran Produk   Set Dumbbells adjustable
Bahan   Tuang Beusi
Jenis   Lukisan / Éléktroflasi
Beurat   15KG
Logo   Disaluyukeun
Warna   Pérak / Hideung
Pamakéan   Ngangkat beurat
OEM   Narima OEM
Pék   Polybag + Ctn + Kasus Kayu
Asesorisna
  Pelat beurat: 1.25KG * 8 0,5KG * 4

  Dumbbell Bar (34 / 35cm) * 2

  Kacang * 4

Alat pamasangan

  (30cm rod nyambungkeun tiasa ngonpigurasi)

Pasokan pabrik langsung

henteu perusahaan dagang ngeusi fess tambahan 

Ningkatkeun Cover Protection:

 

 

 

Asesoris:

 

Bungkusan:

Produk Patali

Émbaran parusahaan

Pameran urang

 

FAQ

Sértipikat kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami