produk

dumbbells adjustable home gym electroplate 15kg barbell dumbbell set

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
ZTSB
Jenis kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal
Nami:
Dumbbell Set
Bahan:
Tuang Beusi
Beurat:
15/20/30/50 Kg
Logo:
Disayogikeun Logo Khusus
Pamakéan:
Kabugaran Awak
Pakét:
Poliét-Kertas Kardus-Usuk Kayu
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
1000 Set / Sét per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Poliét-Kertas Kardus-Usuk Kayu
Palabuhan
Palabuan Tianjin
Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 5000 > 5000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun
Parameter Produk
Ngaran Produk  Dumbbells adjustable home gym electroplate 15kg barbell dumbbell set 
Jenis  Dumbbell Set
Logo  Disayogikeun Logo Khusus
Bahan  Tuang Beusi
Beurat  15/20/30/50 Kg
Warna  Sakumaha Gambar
Pamakéan  Kabugaran Awak
Pakét  Poliét-Kertas Kardus-Usuk Kayu

 

 

 

Produk Patali

Sértipikat kami

Pameran urang

Émbaran parusahaan

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami