Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Dingzhou Toptons Sport Equipment Co., Ltd.

Fokus kana pembuatan barang olahraga

Dingzhou Toptons Sports Product co., Ltd anu tempatna di industri barang olah raga nasional tempat lahirna ding zhou industri barang olahraga anjeunna propinsi bei.

Produk Kami

Produk & Mézin

Perusahaan urang didirikeun taun 2008, éta mangrupikeun beurat produksi dumbbell kanggo perusahaan terpadu sareng ngaliput daérah 100000 méter pasagi. Perusahaan nyetél casting mesin listrik galvanis stoving varnish peralatan otomatis pikeun ngabentuk hiji listrik modél listrik hiji-eureun jalur produksi.

Perusahaan kami utamina ngahasilkeun sagala jinis beurat barbel dumbbell sareng produk kami diékspor ka Amérika Serikat Kanada Australia Rusia Rusia Singapura Thailand sareng nagara-nagara sanés.

Ding zhou zhong teng subo sports product co., Ldg ngahijikeun produksi sareng desain penjualan desain penjualan dina ningkatkeun produk inovatif. Perusahaan urang kalayan kabugaran inovatif konsép perlindungan lingkungan.

H940aa275acb04187ae28dbc9503cb952T

Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu saé, nyiptakeun intéligénsisi épisiensi kualitas luhur.

Naha Pilih Kami

Kami ku produk anu berkualitas pikeun tujuan Ngamajukeun konsép panyalindungan lingkungan anu séhat Pikeun nyalira kalayan sumanget anu tulus jasa anu paling sampurna sakumaha jaminan, ngawula ka masarakat sareng kolega ti sagala rupa lapisan masarakat pikeun ngariung dina nyiptakeun masa depan anu séhat.