produk

15kg 20kg 30kg 50kg matak beusi adjustable Dumbbell Beurat Siapkeun Barbell Set pikeun Ngangkat Beurat

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Toptons
Jumlah modél:
KQ-15
Jenis kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal
Nami:
Dumbbell Set
Bahan:
Tuang Beusi
Beurat:
15/20/30/50 Kg
Logo:
Disayogikeun Logo Khusus
Pamakéan:
Kabugaran Awak
Pakét:
Poliét-Kertas Kardus-Usuk Kayu
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
1000 Set / Sét per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Poliét-Kertas Kardus-Usuk Kayu
Palabuhan
Palabuan Tianjin

Conto Gambar:
package-img
Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 5000 > 5000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun

Parameter Produk

 

Nami  Dumbbell adjustable
Jenis  Lukisan
Bahan  Tuang Beusi
Beurat  15KG
Warna  Hideung
Logo  Disaluyukeun
Pamakéan  Latihan Ngabobot Beurat
OEM   Narima OEM
Pék  Poliét-Kertas Kardus-Usuk Kayu
 Pelat Dumbbell: 1.25KG * 8 0.5KG * 4

 Dumbbell Bar: 34 / 35CM * 2

 Kacang * 4

 30 CM Rod Panyambung 

Sét dumbbell beurat sanésna:

 

Produk Patali

Émbaran parusahaan

Pameran urang

Sértipikat kami

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami