TPDS
TPDS-2
TPDS-3

produk

Ngenalkeun téknologi produksi internasional anu maju sareng bahan baku kualitas luhur pikeun produk keramik.

Aplikasi

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • Our factory is a famous sports and fitness equipment manufacturer in hebei province, whose quality is strictly guaranteed.

    Téknologi

    Pabrik urang mangrupikeun pabrik alat olahraga sareng kabugaran anu kasohor di propinsi hébei, anu kualitasna dijamin dijamin.

  • All the sports and fitness equipment are directly produced by our factory and sent to the port. No trading company charges additional fees.

    Pabrik dijual langsung

    Sadaya alat olahraga sareng kabugaran langsung dihasilkeun ku pabrik urang sareng dikirim ka palabuan. Henteu aya perusahaan dagang anu mayar biaya tambahan.

  • Our factory has many experienced salesmen to answer any questions from customers

    Sikep palayanan anu saé

    Pabrik urang gaduh seueur salesman anu berpengalaman pikeun ngajawab patarosan ti palanggan

  • We can customize the length, weight, shape and LOGO of the products according to customers' needs

    Nyayogikeun jasa khusus

    Urang tiasa ngaropea panjang, beurat, bentuk sareng LOGO produk numutkeun kabutuhan konsumén

  • Located in Dingzhou City ,Baoding City ,Hebei Province.Convenient transportation.It is 260 kilometers away from Tianjin Port.

    Kauntungannana lokasi

    Lokasina di Kota Dingzhou, Kota Baoding, Propinsi Hebei. Transportasi anu merenah. Éta 260 kilométer jauhna ti Pelabuhan Tianjin.

  • Our company mainly produces PU dumbbells,goldplated dumbbells,paint dumbbells,various barbell bars

    Kauntungan produk

    Parusahaan urang utamina ngahasilkeun PU dumbbells, dumbbells goldplated, cet dumbbells, sagala rupa barbel

tentang Kami
aboutimg

Ding zhou zhong teng su bo sports product co., Ltd anu tempatna di industri barang olah raga nasional tempat lahirna industri barang olahraga zhou he bei propinsi Perusahaan kami didirikeun taun 2008, éta mangrupikeun beurat produksi dumbbell profesional pikeun perusahaan terpadu sareng ngaliput daérah tina 100000 méter pasagi.

tingali langkung